NE SLEDIMO TRENDOM, MI JIH USTVARJAMO;

ZNAMKA, KI JO PREPOZNATE

TEKSTILNA DEKORATIVA IN SEDEŽNO POHIŠTVO
BY
KA-INTERNATIONAL

(Madrid-Pariz-Milano-Dunaj-Ljubljana)

KA-Sedežne garniture, fotelji, kanapeji in tabureji

Unikaten stil

Oblikujte svoj unikatni kos sedežnega pohištva z izborom modela in blaga iz naših kolekcij. Preglejte naš katalog tapeciranih sedežnih garnitur in foteljev. KA-INTERNATIONAL se trudi, da uskladi vrhusnki dizajn in kvaliteto z dostopno ceno.

KA-Zavese, roloji in tapetniško blago

Edinstvena kombinacija tekstur in vzorcev blaga

Naše kolekcije blaga za zavese in tapeciranje so zlahka prepoznavne. Preprosto jih delimo na rdečo, modro, zeleno, opečnato in črno kolekcijo. Obiščite nas v salonu in poiščite svoj vzorec.

KA-stoli

Kjer oblikovanje sreča funkcionalnost

Lahko izbirate med klasičnimi ali modernimi modeli. Neglede na vaš izbor bodo stoli KA pomembno zaznamovali vaš ambient.

KA-okrasne blazine

Naš zaščitni znak

Dekorativne blazine v našem prodajnem programu zasedajo posebej pomembno mesto. S pravilno izbiro vzorcev, tekstur in barv blaga, lahko z lahkoto nadgradite videz sedežne garniture in celotnega prostora.

 
 
 
 
 

KATALOG SEDEŽNEGA POHIŠTVA

Obiščite našo našo spletno aplikacijo, ki vam bo v pomoč pri izbiri blaga tako za zavese kot za oblazinjenje sedežnega pohištva ter pripravite simulacijo vaših izbranih artiklov.

 

OBIŠČITE NAS V SALONU:

Pon - Pet: 9,30 - 18,00 (odmor 12,30-13,30 h)
Sob,Ned in praz.: Zaprto

  • Ka_International
  • Salon_zaves_Ljubljana

O ZNAMKI KA-INTERNATIONAL

KA-INTERNATIONAL že več kot 30 let velja za eno od vodilnih znamk pri ustvarjanju trendov notranje dekoracije bivanjskih kot poslovnih ambientov. Začetek sega v leto 1984, ko se v Madridu odpre prva KA trgovina. Z razvojem lastnega oblikovanja kolekcij blaga ter razvojem kolekcije sedežnega pohištva se prične mednarodna pustolovščina. Danes lahko znamko KA najdete v vseh večjih evropskih mestih in središčih oblikovanja, od leta 2018 pa KA salon najdete tudi v Ljubljani. Ime KA-international je postalo sinonim za kvaliteto; kolekcije blaga in pohištva so  prepoznavne širom sveta. S svojimi kolekcijami smo sposobni ustvariti unikatne ambiente po željah naših strank.

 
 
 
 

V KA-ju kos pohištva postane unikat

May 15, 2020

Izbiramo med naravno, rdečo, modro, zeleno, opečnato in črno kolekcijo

March 6, 2020

Kaj pomeni blagovna znamka KA-INTERNATIONAL na trgu dekorativnega blaga in sedežnega pohištva

March 2, 2020

1/1
Please reload

+38614301512

INTERIERING d.o.o., Kotnikova 18, 1000 Ljubljana, Slovenija

©2018 by Ka-International-Slovenija

Dekorativna_oprema

Go to link