top of page

Kaj pomeni blagovna znamka KA-INTERNATIONAL na trgu dekorativnega blaga in sedežnega pohištva


O znamki:

KA-INTERNATIONAL že več kot 30 let velja za eno od vodilnih znamk pri ustvarjanju trendov notranje dekoracije bivanjskih kot poslovnih ambientov. Začetek sega v leto 1984, ko se v Madridu odpre prva KA trgovina. Z razvojem lastnega oblikovanja kolekcij blaga ter razvojem kolekcije sedežnega pohištva se prične mednarodna pustolovščina. Danes lahko znamko KA najdete v vseh večjih evropskih mestih in središčih oblikovanja, od leta 2018 pa KA salon najdete tudi v Ljubljani. Ime KA-international je postalo sinonim za kvaliteto, kolekcije blaga in pohištva so prepoznavne širom sveta. S svojimi kolekcijami smo sposobni ustvariti unikatne ambiente po željah naših strank.

Kaj počnemo:

V podjetju INTERIERING d.o.o., ki zastopa znamko KA-INTERNATIONAL na slovenskem trgu, se trudimo našim strankam ponuditi vrhunsko svetovanje o tekstilni ureditvi vseh vrst prostorov in ambientov, skladno z izraženimi željami in potrebami, ki naj bi jih opremljani prostor imel. Ukvarjamo se z dekorativnim oblikovanjem bivanjskih kot javnih prostorov (hoteli, dvorane, poslovni objekti,...)

Dizajn:

Menim, da je ključni dejavnik blagovne znamke KA-INTERNATIONAL lasten prepoznaven oblikovalski stil, ki se razvija skladno z željami in vizijami naših strank. V slovenski prostor poskušamo vnesti temperament, ki ga izražajo tekstilije španske blagovne znamke. Močnejši v

zorci, bolj izrazite barve, so elementi, ki naredijo blago za zavese in tapeciranje prepoznavne kot KA-stil. Ko v take tekstilije oblečemo dizajnersko sedežno pohištvo, res lahko rečemo, da smo oblikovali unikatni kos, ki bo še dolgo časa nase vlekel poglede , ne glede v katerem prostoru mu bomo našli mesto.

Poreklo:

Večina produktov KA INTERNATIONAL je izdelana v Španiji v skladnosti z Evropskimi standardi ter s posebno skrbnostjo za varstvo okolja.

Kolekcije blaga:

Naša kolekcija vsebuje prko 1500 vzorčnikov blaga in se z novimi dizajni obnavlja vsako leto. Zadnja kolekcija blaga za zavese in tapeciranje nosi oznako "EASY TO CLEAN" in "IN & OUT COLLECTION", kar pomeni, da imajo tekstilije iz navedenih kolekcij značilnosti vodoodbojnosti in čiščenja madežev zgolj z vodo

ational market. Our collection of over 1500 textiles renew each year, is subjected to a thorough process of design and manufacturing. The latest collections incorporate a finish easy to clean with water, "Soil Release" that gives new tissues and revolutionary properties.

V blagu tapecirano sedežno pohištvo:

V kolikor iščete unikaten kos sedežnega pohištva ( zofa, naslonjač, kanape, tabure ali celotno sedežno garnituro) ste se znašli na pravi strani. Poleg širokega spektra pohištva, ki si ga lahko ogledate v katalogu in našem salonu,

lahko izbirate med številnimi vrstami blaga različnih vzorcev, tekstur, barv ter stilov. Naše kolekcije pokrivajo širok spekter stilov: od klasičnih do modernih, od cvetličnih do geometriskih vzorcev, od svtlih do natemnejših odtenkov barv.

Izbrana tkanina bo vašemu kosu sedežnega pohištva vdahnila vaš oseni stil in s ponosom boste lahko pokazali svoj unikatni dizajnerski kos.

Salon KA-INTERNATIONAL se nahaja v Ljubjani, blizu železniške postaje na Kotnikovi ul. 18. Blagovno znamko KA-INTERNATIONAL v Sloveniji zastopa podjetje INTERIERING d.o.o.

 

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page